top of page

Ταχεία Ενεργειακή Ενδυνάμωση

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιουλ


Εδώ θα σου δώσω τις πληροφορίες για το τι συμβαίνει στις ατομικές (online και διαζώσης) συνεδρίες Ταχείας Ενεργειακής Ενδυνάμωσης!

Μέσα από τις συνεδρίες αυτές, βλέπεις στην πράξη την πιο μεγάλη σου δύναμη, καθώς και το πώς θα μπορούσες να την αξιοποιείς για να ζεις το καλύτερο. Παίρνεις και μαθαίνεις την ποιοτική φροντίδα για σένα, χωρίς κριτική και αναλύσεις. Εδώ θα βρεις πρόσφατη μαρτυρία... (κλικ)

Πρόκειται για εξατομικευμένο πρόγραμμα ψυχοσωματικής ενδυνάμωσης που συνδυάζει την Ενεργειακή Θεραπεία (κλικ εδώ) για να ανεβάζεις τη δόνησή σου, με τεχνικές του Life aware movement Coaching (κλικ), ώστε να τη διατηρείς ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι να δυναμώνεις άμεσα, να γαληνεύεις, να προχωράς υγιέστερα στη ζωή σου. Να ενσωματώνεις τη νέα ενέργεια στην καθημερινότητά σου, για να έχει και ένα νόημα! Διότι όπως καταλαβαίνεις, δεν φτάνει μόνο το να κάνεις μια αλλαγή - μια μετάβαση δηλαδή σε υψηλότερο επίπεδο ενέργειας από το σύνηθες - αλλά και να σταθεροποιείσαι εκεί, αφήνοντας πίσω αυτό που συνήθισες.


Γιατί ακριβώς στο προτείνω

Κατέληξα σε αυτό το πρόγραμμα αυτοβοήθειας, γιατί όταν άρχιζα πριν από χρόνια την αναζήτηση ουσιαστικά καλύτερης ζωής, κουράστηκα κι εγώ απ' την πολύ ανάλυση του παρελθόντος μου χωρίς αποτελέσματα. Έφτασε η θεωρία και ήθελα πράξη. Όχι να επαναλαμβάνω συμπεριφορές μολονότι γνώριζα πως δεν ήταν κατάλληλες, ούτε να πονώ ξανά και ξανά ψυχικά και σωματικά, παλεύοντας με ασυνείδητα φαντάσματα, μένοντας κολλημένη! Μετά από πάρα πολύ πόνο και ταλαιπωρία, εκπαιδεύτηκα σε πρακτικές θεραπείας και ευζωίας. Πρακτικές για σώμα και πνεύμα, που τελικά ΑΝΑΣΑΝΑ!! Έμαθα πως υπάρχουν καταγραφές στο ασυνείδητό μας που είναι αδύνατον να αναλύσεις νοητικά, και μνήμες κυταρρικές μέσα στο σώμα μας, που χρειάζονται απελευθέρωση για να προχωράμε ουσιαστικά στη ζωή. Ανακάλυψα πως η ευζωία θέλει τέχνη και δύναμη ψυχής. Και πως η ψυχοσωματική μας ανακούφιση και ενδυνάμωση είναι απαραίτητο να γίνεται με έναν τρόπο εφικτό και απολαυστικό. Επειδή μόνο απλά και απαλά επανεκπαιδεύεται το υποσυνείδητό μας σε νέα δεδομένα. Επειδή τελικά, η ωραία ζωή θέλει τρόπο, όχι κόπο.


Αν λοιπόν και οι δικοί σου κόποι καταλήγουν δίχως την πληρότητα που επιθυμείς, οι προκλήσεις σου μοιάζουν εμπόδια τόσο μεγάλα στο δρόμο σου, που δεν προλαβαίνεις ούτε ανάσα να παίρνεις με τις αλλαγές που συμβαίνουν, δοκίμασε μαζί μου αυτό το νέο τρόπο. Όπου η χαρά σε λυτρώνει από τον κόπο, οι προκλήσεις είναι πλέον ευκαιρίες εξέλιξης, και αποκτάς εμπνευσμένη ζωντάνια για την κάθε σου μέρα, τόση που πράγματι να ανασαίνεις!

Προτείνω έναν τρόπο ύπαρξης άμεσο και χαρούμενο για να παίρνει χώρο η ατομικότητά σου, και να τοποθετείται στη θέση που της αναλογεί μέσα στον κόσμο. Βοηθώντας τη μετακίνησή σου προς έναν ενδυναμωμένο και αυθεντικό τρόπο να "είσαι", που σταδιακά βελτιώνει τη σωματική όσο και την πνευματική σου υγεία.

Η ευελιξία αυτού του προγράμματος μαζί με την επιστημονική του κατάρτιση, προσφέρει την ευκαιρία να αισθανθείς εσύ ο ίδιος εκείνες τις δυνατότητες μέσα σου, που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Με γνώση μοναδική και ολοκληρωμένη που θα τη βιώνεις άμεσα σε μια απολαυστική και δημιουργική αυτό-ανακάλυψη.


Πώς λειτουργεί

Είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ενεργειακής ενδυνάμωσης, όπου συνεργαζόμαστε για μια ουσιαστική αλλαγή σου, που να σε στηρίζει σε κάθε πρόκληση προωθώντας τους ωραίους σου στόχους με ευχαρίστηση! ✅Με μοντέλο άσκησης ειδικό για τον τύπο σου.

✅Με πλάνο ευέλικτο, προσαρμοσμένο στο χρόνο σου.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 5 συνεδρίες Ενεργειακής Θεραπευτικής και 5 L.a.m.Coaching με ειδικές πρακτικές Mindfulness και Compassion, τεχνικές χαλάρωσης και αφύπνισης της εσώτερης αίσθησης, Art Therapy, Γλώσσα της καρδιάς αλλά και Θεραπευτικές Ασκήσεις τριπλής δράσης! (Κάθε συνεδρία διαρκεί 90 λεπτά και το συνολικό κόστος είναι 500 Ευρώ.)

Η Ενεργειακή Θεραπευτική μέσω της βιοενέργειας διευρύνει το πεδίο της συνειδητότητάς σου. Σου δίνει μία μεγάλη ώθηση να αλλάξεις τα πράγματα προς τα κει που επιθυμείς, θεραπεύοντας και αποκαθιστώντας τη σύνδεσή σου με το μεγαλύτερο δυναμικό σου.

Το Life aware movement Coaching σε βοηθά να βάλεις μια τάξη στα δεδομένα σου. Είναι το σωματικά προσανατολισμένο Coaching (B.O.C.) Σε συνδέει με το σώμα και την εσώτερη αίσθηση, με την εσωτερική σοφία σου και τη γαλήνη, ώστε να γίνεσαι εσύ πλέον ο κύριος του εαυτού σου. Αποκτάς εργαλεία για μια καθημερινή φροντίδα για το σώμα σου και το πνεύμα σου, ώστε να προχωράς ισορροπημένα, κατακτώντας για τα καλά τις νέες συχνότητες με τις οποίες θέλεις να προχωράς. Στα video που ακολουθούν, θα ακούσεις σχετικές μαρτυρίες.


Η εμπειρία μου έδειξε πως είναι απαραίτητος ο συνδυασμός. Επειδή, μπορεί ένας άνθρωπος να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μια αλλαγή και να μην είναι ακόμα ικανός να την κάνει, μέχρι να αλλάξει το ενεργειακό του πεδίο. Ή και το αντίστροφο... Μπορεί να έχει κάποιος μία μεγάλη δυνατότητα ενεργειακά, χωρίς να έχει ακόμα την ικανότητα να την κυριαρχήσει, ώστε να ικανοποιεί γειωμένα την καθημερινότητά του. Θα έλεγα μ' άλλα λόγια ότι, παίρνοντας αυτό το δυναμικό συνδυασμό Ταχείας Ενεργειακής Ενδυνάμωσης κάνεις τις δυνατότητες ικανότητες!

Για ραντεβού, μου στέλνεις τα στοιχεία σου με ένα κλικ σε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας για να σε καλέσω!

Ή...


Επικοινωνώντας μαζί μου στον αριθμό 697-602-4760 θα χαρώ να σου εξηγήσω περισσότερα, και μιλώντας για τις ανάγκες σου, να ξεκινήσουμε!

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Σερέτη DDS Ενεργειακή Θεραπεύτρια & Προπονήτρια Ευεξίας Mindfulness & Compassion Practitioner Δημιουργός και συντονίστρια της 7χορδης σπείρας Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια CHAKRADANCE™ Εγκεκριμένο μέλος του IICT


Comments


ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page